Ce veți semăna veți culege ...

Cum a fost posibil ca Dumnezeu să permită ca acest lucru să se întâmple?”

În America, ca parte a unui show TV, fiica unei figuri publice distinse a fost întrebată despre acest lucru: „- Cum a putut Dumnezeu să permită acest lucru să se întâmple?“.

Și întrebarea poate fi asociată cu evenimentele din 11 septembrie, dar în profunzime este atemporală și are legătură și cu fenomenele teribile – dezastrele naturale (inundații, cutremure, uragane..), pe care, în ultimii ani, le vedem ca mânia lui Dumnezeu prin intermediul acestor dezastre Biblice care se întâmplă de obicei în țări păgâne asiatice …

Invitatie la viată!

Oamenii din diferite timpuri, cu diferite cărări și aflați în diferite momente din viață, au aflat în inima lor iertarea, pacea interioară, bucuria, viața precum și deplinătatea pe care o oferă Isus Hristos,  printr-o relație personală cu El.

Tu ai cunoscut iertarea, pacea interioară, bucuria, viața precum și deplinătatea care izvorăște din cunoașterea personală a lui Isus?

Oricare ar fi întrebările, greutățile, problemele, țelurile tale care nu s-au concretizat, încearcă, indiferent cine ești, și unde te afli. În acest moment poți dobândi experiența care îți va schimba viața și vei cunoaște iubirea lui Dumnezeu în inima ta. Îl vei cunoaște  pe Domnul și Dumnezeul tău.

Te îndemn să îl inviți pe Isus Hristos în viața ta, să îți ierte păcatele Oamenii din diferite timpuri, cu diferite cărări și aflați în diferite momente din viață, au aflat în inima lor și să rămână în inima ta. El nu vine în viața ta neinvitat 

Va veni numai dacă Îl inviți personal. Isus spune: “Iată, Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul Meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine.” (Apocalipsa 3:20) “și mai spune “Astăzi, dacă auziţi glasul Lui, nu vă împietriţi inimile” (Evrei 3:7). “Astăzi este ziua mântuirii” (Corinteni 6:2) “Dacă Mă iubeşte cineva, va păzi cuvântul Meu, şi Tatăl Meu îl va iubi. Noi vom veni la el, şi vom locui împreună cu el.” (Ιoan 14:23).

Dacă vrei să Îl accepți ca Mântuitorul și Domnul tău, acum poți să faci următoarea rugăciune sau oricare alta cu cuvintele tale:

Dumnezeule Isus Hristos vin la vine acum ca sa-ți mulțumesc pentru că ai plătit pentru păcatele mele pe crucea din Golgota, îți cer să mă ierți și să mă eliberezi de orice păcat din viața mea (…) Deschid poarta vieții mele și Te invit să fii Mântuitorul și Domnul meu. Îți cer să fii în inima mea și să îmi dai viață veșnică. Ia viața mea în mâinile tale și îndrumă-mă Tu. Amin.

Dacă ai făcut această rugăciune cu sinceritate și din inimă și L-ai invitat pe Isus în inima ta, din clipa aceasta voi fi cu tine. Îl vei descoperi și te va umple cu dragostea Lui . Te va îndruma peste tot în viața ta.

Acum și apoi comunică cu El. Aceasta se face prin rugăciune.

* Să studiezi Noul Testament cu atenție, ca să cunoști ce îți spune Dumnezeul tău, și să ceri promisiunile Lui pe care Acesta le face pentru tine.

* Să ai în jurul tău alți creștini care L-au cunoscut personal pe Isus.

Dumnezeu să te binecuvânteze și să te protejeze în noua viață împreună cu El, până în ziua Domnului.

Cu dragostea lui


Cum Gand im